Τεχνική ΥποστήριξηΦωτογραφίες & Έργα
Econorm.gr Main Page Energy Windows
 
Safety Steel Doors


 

Η πόρτα ασφαλείας STEEL-DOOR κατασκευάζεται με τα πιο σύγχρονα cnc μηχανήματα επεξεργασίας του χάλυβα, με αυστηρές προδιαγραφές και συνεχή ποιοτικό έλεγχο. Τα επί μέρους εξαρτήματα είναι πιστοποιημένα σε εργαστήρια αντοχής υλικών στην Ελλάδα και σε χώρες της Ε.Ε. Όλοι οι προμηθευτές μας είναι επώνυμοι κατασκευαστές πιστοποιημένοι με ISO 9001-2000

Η πόρτα ασφαλείας STEEL-DOOR δοκιμάζεται σε πραγματικά εξοντωτικές συνθήκες στα εργαστήρια δοκιμών της εταιρείας μας αλλά και σε συνεργασία με αντιτρομοκρατικές ομάδες της Ε.Ε. σε πραγματικό περιβάλλον  που πολύ συχνά ξεπερνούν υπερβολικά τις καταγεγραμμένες μεθόδους και τρόπους διάρρηξης και καταστροφής.

Η θωρακισμένη πόρτα  ασφαλείας STEEL-DOOR πέραν όλων των άλλων είναι η μοναδική πόρτα αυτής της κατηγορίας που αντέχει σε πρέσα πίεσης 25.000 kg. Ακόμα είναι η μοναδική θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας που συνδυάζει τεχνολογίες και λύσεις που σε καμιά άλλη πόρτα δεν θα βρείτε συγκεντρωμένες. Κλειδώνει με κορυφαίες κλειδαριές τρίτης γενεάς με μοναδικά ενεργά μηχανικά ή ηλεκτρονικά κλειδιά. Έχει τετραπλή στρώση χάλυβα και μαγγανίου στα ευαίσθητα σημεία.  Αντιστέκεται σε βίαιο άνοιγμα με πολύ-μεταλλικό Block. Σας δίνει την ευκολία γρήγορης ασφάλισης με εσωτερικό κλείδωμα καστάνιας "one touch". Έχει εκτροπείς αντίβαρων για αυξημένη ροπή αντίστασης και βελούδινο κλείδωμα. Ανοίγει και κλείνει και από ένα μικρό παιδί γιατί γλιστράει σε μεντεσέδες ανάρτησης 20.000 kg, με εγγύηση εφ όρου ζωής. Είναι η πόρτα ασφαλείας που σχεδιάσαμε, εξελίξαμε και τεστάραμε σκληρά για να βάλουμε πρώτοι εμείς στο δικό μας σπίτι. Έτσι απλά. Αυτά και πολλά άλλα, καθώς και η 30ετής κατασκευαστική εμπειρία μας μαζί με την εγγύηση της υποστήριξης της STEEL DOORS συνιστούν κυριολεκτικά την καλύτερη επιλογή.

 

 

 
© econorm.gr 2011-2012
Τηλέφωνο : +30.28420.24122 | Fax: +30.28420.25525
email : info@econorm.gr